Referenssit

Vähälä Yhtiöt

Kätevää raportointia eri toimipisteissä

Logistiikkakonserni Vähälä Yhtiöt on perinteikäs, jo kolmannessa polvessa toimiva yhtiö. Tänä vuonna juhlitaan yrityksen 80–vuotista taivalta. Vähälä toimii Kiitolinja –ketjussa ja yhteistyökumppanina on DB Schenker. Konsernin pääkonttori sijaitsee Oulussa ja liikenteellinen keskuspaikka Jyväskylässä. Terminaaleja on Ylivieskassa, Rovaniemellä ja Kemissä. Asiakkailleen Vähälä Yhtiöt tarjoaa perinteisten kuljetuspalveluiden lisäksi myös lisäarvoa tuottavia logistiikkapalveluja, kuten varastointia, lajittelua ja yhdistelyä. Koska logistiikkapalveluilta odotetaan luotettavuutta ja vaivattomuutta, tietojärjestelmi en toimivuus on tärkeää.

Pomolle.fi -palvelua Vähälä Yhtiöt käyttävät monella eri tapaa. Eri toimipisteissä työskentelevät toimistotyöntekijät pystyvät tuottamaan kätevästi mm. palkanlaskentaa varten raportteja työntekijöiden tuntikirjauksista. Normaalien tunti-, kilometri-, ja kulukirjausten lisäksi työntekijöille on annettu erilaisia käyttöoikeuksia. Näin on helpompi delegoida työtehtäviä toimenkuvien mukaan.

Takatalo & Tompuri Brewery

Palkittu olut toi tarpeen työvuorokalenterille

Kaksi maanviljelijää ja ajatus omien raaka- aineiden jatkojalostuksesta. Mikäs sen luonnollisempi tapa perustaa pienpanimo – maataloutta voi harjoittaa näinkin. Kymenlaaksossa, Virolahden Ravijärven kylässä toimivan Takatalo & Tompuri Brewery on ainoa Suomessa toimiva panimo, jonka oluen raaka-aineet tulevat suoraan omilta pelloilta ja vesi omasta kaivosta. Luonnollisesti, pellolta pulloon. Olueiden vastaanotto on ollut erinomaista. Ei siis ihme, että Takatalo & Tompurin Kylmäsavulager valittiin vuoden 2017 Suomen parhaaksi vaaleaksi lageriksi.

Kahden perheen yritys on nopealla tempolla kasvanut ja työntekijöitä rekrytoitu lisää. Työvuorojen ja työtehtävien hallinnoimiseksi Takatalo & Tompuri Brewery otti käyttöön Pomolle.fi -palvelun. Sen lisäksi, että työvuorolistaan on helppo merkitä vuorot, saa sinne lisättyä mitä missäkin vaiheessa olevalle oluelle pitäisi tehdä milloinkin. Näin varmistetaan entistä paremmin loistava laatu ja makumatka esi-isien juurille. Myös messut, rahtaamiset ja muut panimolle tärkeät seikat saa Pomolle.fi -palvelun työvuorolistaan lisättyä muistiin kätevästi. Muista työntekoa helpottavista toiminnoista puhumattakaan.

SeikkailuSveitsi

Elämyksiä ja nopeita kirjauksia

Tiedätkö, missä on Suomen huimin vaijeriliukurata? Sen löydät SeikkailuSveitsistä, Hyvinkään keskustan läheisyydestä. Mahtavan puolen kilometrin liukuradan lisäksi huikeassa puistossa on koko perheelle sopivia eritasoisia seikkailuratoja. SeikkailuSveitsi lupaa myös unohtumattomia elämyksiä ja liikuntaa raittiissa ulkoilmassa. Halutessaan on mahdollista reippailla lähistön luontopoluilla opastettuna tai omatoimisesti. SeikkailuSveitsissä luvassa onnistumisen iloa, seikkailua, haastetta kaikenikäisille sekä tietysti mahtavia muistoja!

Keväällä 2016 avattu SeikkailuSveitsi otti heti alkumetreillä Pomolle.fi -palvelun käyttöönsä. Mobiilit tuntikirjaukset helpottavat yli kymmenen työntekijän arkea älyttömästi. Tunnit kirjataan saman tien, eikä niitä tarvitse vauhdikkaan työpäivän jälkeen enää muistella. Raportit toimitusjohtaja ottaa järjestelmästä pari kertaa kuukaudessa ja käy niistä helposti kirjaukset ja kulut läpi. Pomolle.fi – palvelua yritys kehuu äärimmäisen yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi. Työntekijät voivat applikaation avulla keskittyä ikimuistoisten elämysten tuottamiseen lappusten pyörittämisen sijaan.

Rakennusliike T. Mäkinen

Resurssien vapautusta olennaiseen

Jyväskylän Palokassa pääkonttoriaan pitävä Rakennustoimisto T. Mäkinen tekee pääsääntöisesti uudis- ja saneerausrakennusta. Yrityksen kymmenkunta työntekijää työllistyvät suurimmaksi osin linjasaneerausten tekoon. Asiakaskunta koostuukin pääasiassa taloyhtiöistä ja ammattirakentajista, mutta joukkoon mahtuu myös muutama yksityisasiakaskin. Tässä rakennustoimistossa tulos sekä työnlaatu ovat taattua, sillä rakennusyrittäjyys kulkee suvussa.

Pomolle.fi -palvelu on Mäkisellä ollut käytössä alusta asti. Timon työt helpottuivat Pomolle.fi -palvelun avulla huomattavasti. Enää hänen ei tarvitse olla välikätenä, vaan palkanlaskija saa suoraan omilla tunnuksillaan luotua raportit. Näin hän saa vapautettua omia resurssejaan ja on yksi asia jälleen vähemmän muistettavaa. Kovassa käytössä on perustoimintojen lisäksi rakennusalan yrittäjiä helpottava toiminto, jolla Pomolle.fi -palvelun raportit saa muodostettua käden käänteessä ja lähetettyä suoraan verottajan Ilmoitin.fi -palveluun. Yhdessä olemme kehitelleet muun muassa dokumenttipankin, jonne voi tallettaa työntekijäkohtaisesti mm. kulku- ja tulityökortit. Näin tarvittavat dokumentit kulkevat aina työntekijän mukana puhelimessa.

Siivous Nyberg

Ajansäästöä nykyaikaistamalla raportointia

Tyytyväinen tilaaja ja tyytyväiset tilojen käyttäjät ovat Siivous Nyberg Oy:n kaksi päätavoitetta. Vuodesta 1964 puhtaanapitoalalla toiminut muuramelainen yritys tuottaa kestävällä ja nykyaikaisella tavalla uudis- ja saneerauskohteiden loppusiivouksia sekä päivittäispuolen ylläpitosiivouksia. Jo toisessa polvessa toimiva perheyritys kiinnittää huomiota erityisesti  siivouksen laatuun kestävällä ja nykyaikaisella tavalla.

Siivous Nybergin nykyaikaista toimintatapaa kuvastaakin Pomolle.fi -palvelun käyttö. Yritys on saanut paljon hyötyä pelkästään työkohteiden kirjauksista. Turha, aiemmin paperilla käsin täytettäviin työtehtävämerkintöihin mennyt aika säästyy nykyään niin hallinnon kuin työntekijöiden puolelta. Tarvittavat tiedot löytyvät myös helposti reaaliajassa. Siivous Nybergin työmaaraportointi on tehostunut ja helpottunut. Raportteja tuotetaan niin työtunneista itselle palkanmaksua varten kuin asiakkaalle työtehtäväraportteja. ”Pomolle.fi on otettu henkilöstössämme riemuiten vastaan. Ohjelma on käyttäjäystävällinen, helppo perehdyttää ja käyttää.”

Siivous Nyberg on myös hyvä esimerkki yrityksistä, jotka kehittävät kanssamme palveluamme entistä paremmaksi  kehitysideoita antamalla. Koska yrityksellä on työkohteita monia satoja, helpotimme esimerkiksi heidän ja samalla muiden  Pomolle.fi -palvelun käyttäjiä luomalla ”piilotustoiminnon”. Ei aktiiviset työkohteet voi uudessa versiossa piilottaa näkyvistä  ja tarpeen tullen aktivoida uudestaan.