Referenssi:

Siivous Nyberg

Ajansäästöä nykyaikaistamalla raportointia

Tyytyväinen tilaaja ja tyytyväiset tilojen käyttäjät ovat Siivous Nyberg Oy:n kaksi päätavoitetta. Vuodesta 1964 puhtaanapitoalalla toiminut muuramelainen yritys tuottaa kestävällä ja nykyaikaisella tavalla uudis- ja saneerauskohteiden loppusiivouksia sekä päivittäispuolen ylläpitosiivouksia. Jo toisessa polvessa toimiva perheyritys kiinnittää huomiota erityisesti  siivouksen laatuun kestävällä ja nykyaikaisella tavalla.

Siivous Nybergin nykyaikaista toimintatapaa kuvastaakin Pomolle.fi -palvelun käyttö. Yritys on saanut paljon hyötyä pelkästään työkohteiden kirjauksista. Turha, aiemmin paperilla käsin täytettäviin työtehtävämerkintöihin mennyt aika säästyy nykyään niin hallinnon kuin työntekijöiden puolelta. Tarvittavat tiedot löytyvät myös helposti reaaliajassa. Siivous Nybergin työmaaraportointi on tehostunut ja helpottunut. Raportteja tuotetaan niin työtunneista itselle palkanmaksua varten kuin asiakkaalle työtehtäväraportteja. ”Pomolle.fi on otettu henkilöstössämme riemuiten vastaan. Ohjelma on käyttäjäystävällinen, helppo perehdyttää ja käyttää.”

Siivous Nyberg on myös hyvä esimerkki yrityksistä, jotka kehittävät kanssamme palveluamme entistä paremmaksi  kehitysideoita antamalla. Koska yrityksellä on työkohteita monia satoja, helpotimme esimerkiksi heidän ja samalla muiden  Pomolle.fi -palvelun käyttäjiä luomalla ”piilotustoiminnon”. Ei aktiiviset työkohteet voi uudessa versiossa piilottaa näkyvistä  ja tarpeen tullen aktivoida uudestaan.