Raportointi

Pomolle-sovelluksella luot helposti reaaliaikaiset raportit johdolle, kirjanpidolle, verottajalle sekä asiakkaille. Mobiilin raportoinnin etuja ovat virheettömyys, helppous ja kaikkien osapuolten ajan säästäminen.

Kattavat raportit vaivatta

Pomolle-palvelussa on valmiina kymmeniä erilaisia perusraportteja, joita voit hyödyntää palkanmaksun, laskutuksen, kirjanpidon ja asiakkaan ajan tasalla pitämisen tarpeisiin. Voit myös jakaa asiakkaalle linkin suoraan järjestelmään, jossa asiakas pääsee katsomaan hänelle tehtyjä töitä ja myös hyväksymään niitä. Valmiit raportit ovat saatavissa html-, pdf- ja Excel-muotoisina.

Valmiiden raporttien lisäksi käytettävissä on raporttigeneraattori, jolla saat tehtyä omaan käyttöösi juuri sellaisia raporttimalleja ja -pohjia kuin itse haluat. Jos käytössäsi on esimerkiksi erillinen palkanlaskenta- tai laskutusohjelmisto, sinne saadaan järjestelmän avulla luotua oikeanlainen siirtotiedosto raportointia vaativista asioista.

Pomolle-palvelussa yrityksen kirjanpitäjä pystyy omalla tunnuksellaan hakemaan tuntiraportit palkanmaksua varten.

Kokeile tai käytä ilmaiseksi »

”Enää ei tarvitse olla välikätenä työtuntien keräämisessä, vaan palkanlaskija saa suoraan omilla tunnuksillaan luotua raportit. Näin omat resurssit ovat järkevämmässä työssä ja on yksi asia jälleen vähemmän muistettavaa. ”

– Rakennustoimisto T. Mäkinen

Tarkka ja reaaliaikainen raportointi

Kun työntekijät kirjaavat työtunnit, kilometrit, kulukorvaukset ja tilannekuvat mobiililaitteella, kaikki tieto tallentuu samaan järjestelmään lähes ajantasaisesti. Tämä tarjoaa mahdollisuuden seurata järjestelmällisesti yrityksen työtulojen ja -menojen kertymiä reaaliajassa.

Raportteja voidaan ottaa ulos järjestelmästä milloin vain. Myös asiakas voi katsoa tehdyt työt reaaliaikaisesti liitteineen.

Pomolle-palvelun avulla työtuntien, tarvikkeiden, kilometrien, lisien ja kulujen kirjaaminen kentällä on työntekijälle hyvin vaivatonta – raportointi ei vie aikaa ja virheiden mahdollisuus minimoidaan paperittomien ilmoitusten myötä. Helppokäyttöisen palvelun avulla raportoidut tiedot tallentuvat järjestelmään, josta työt ja kulut pystytään laskuttamaan vaikka heti, ilman turhaa paperien pyöritystä.