Projektinhallinta

Pomolle-palvelun avulla projektien hallinta on sujuvaa. Voit hoitaa näppärästi mobiilissa kaikkien projektien osa-alueiden hallinnoinnin – työntekijäresursseista kulujen seurantaan.

Parempaa mobiilia projektinhallintaa

Pomolle-palvelun avulla projekteja sekä työmääräyksiä on helpompi hallita ja ohjata reaaliaikaisesti. Sovellusta hyödyntämällä:

  • Työntekijät näkevät tarvittavat tiedot, ohjeet ja dokumentit mobiiliapplikaatiolla.
  • Viestintä sekä kaikki tuntikirjaukset, matkakulut, tuotekirjaukset sekä materiaalihankinnat projektista pysyvät yhdessä paikassa.
  • Kalenteroit eri asiat projekteista: henkilöstön työvuorokalenteri, työkohdekalenteri (projektin vaiheille), resurssikalenteri koneille/laitteille ja työmääräyskalenteri.
  • Määrittelet tuntihinnat eri työkohteille, työtehtäville ja asiakkaille.
  • Työmääräimille voidaan antaa työmääräarviot, joiden vertauksella toteumaan, voidaan laskea onnistumisen astetta.

Pomolle-palvelu auttaa varmistamaan, että kaikki tehty työ, käytetyt tarvikkeet sekä ajetut kilometrit tulevat kirjattua ja laskutettua, eikä mitään unohdu. Työvuorolistojen suunnittelu ja työmääräysten käsittely on helppoa Pomolle-palvelun työnantajanäkymässä.

Kokeile tai käytä ilmaiseksi »

”Suomen parhaaksi palkittu olut toi tarpeen työvuorokalenterille. Työvuorolistaan on helppo merkitä vuorot ja sinne saa lisättyä, mitä missäkin vaiheessa olevalle oluelle pitäisi tehdä milloinkin.”

– Takatalo & Tompuri Brewery