Dokumenttien hallinta

Pomolle-palvelun ansiosta erilaisista paperisista dokumenteista, lupalapuista ja pahvikorteista voidaan luopua. Kaikki on luotettavasti tallessa mobiilisovelluksessa – ja käytettävissä missä ja milloin tahansa.

Dokumentit työprosessien toteutuksessa ja todentamisessa

Työmääräyksiin sekä viesteihin voidaan liittää ohjeistusdokumentteja, kuten esimerkiksi rakennepiirustuksia yms. Näiden dokumenttien avulla työtehtävän toteuttaminen helpottuu ja selkeytyy.

Työntekijän tehdessä Pomolle-sovelluksella työaikakirjauksen tai muun kirjauksen, siihen saadaan samalla liitettyä kuvia esimerkiksi tehdyistä työvaiheista. Kattava dokumentaatio tehdystä työstä on erittäin tärkeää, oli sitten kyse konsulttiyrityksen tekemistä sopimuksista tai rakennusliikkeen toteuttamasta työstä.

Kuvien tallentaminen vaikkapa rakennustyömailta ja remonttikohteista auttaa pitämään dokumentaation asianmukaisena myöhempiä tarpeita ajatellen. Kun järjestelmään on koottu kuva-aineistoa esimerkiksi toteutetuista laatoitustöistä tai teräsrakenteista, mahdollisten reklamaatioiden käsittely on helpompaa.

Kokeile tai käytä ilmaiseksi »

”Pomolle.fi on helpottanut työtä paljon. Normaalien tunti-, kilometri-, ja kulukirjausten lisäksi työntekijöille on annettu erilaisia käyttöoikeuksia. Näin on helpompi delegoida työtehtäviä toimenkuvien mukaan.”

– Vähälä Yhtiöt