Dokumenttien hallinta

Pomolle-palvelun ansiosta erilaisista paperisista dokumenteista, lupalapuista ja pahvikorteista voidaan luopua. Kaikki on luotettavasti tallessa sovelluksessa – ja käytettävissä missä ja milloin tahansa.

Dokumentit tukena työprosessien todentamisessa

Aina kun Pomolle-sovellukseen tehdään työaikakirjaus tai muu kirjaus, siihen saadaan samalla liitettyä kuvia. Monen yrityksen näkökulmasta kattava dokumentaatio on erittäin tärkeää, oli sitten kyse konsulttiyrityksen tekemistä sopimuksista tai rakennusliikkeen toteuttamasta työstä.

Kuvien tallentaminen vaikkapa rakennustyömailta ja remonttikohteista auttaa pitämään dokumentaation asianmukaisena myöhempiä tarpeita ajatellen. Kun järjestelmään on koottu kuva-aineistoa esimerkiksi toteutetuista laatoitustöistä tai teräsrakenteista, mahdollisten reklamaatioiden käsittely on helpompaa.

Jos vaikkapa rakennusyritys ottaa valokuvat tekemänsä kylpyhuoneremontin jokaisesta vaiheesta ja tallentaa ne järjestelmään, mahdollisen myöhemmän vesivahingon selvittelyssä niiden perusteella on helppo todentaa, että työ on tehty oikein.

Kokeile tai käytä ilmaiseksi »

”Pomolle.fi on helpottanut työtä paljon. Normaalien tunti-, kilometri-, ja kulukirjausten lisäksi työntekijöille on annettu erilaisia käyttöoikeuksia. Näin on helpompi delegoida työtehtäviä toimenkuvien mukaan.”

– Vähälä Yhtiöt