Referenser

Vähälä Yhtiöt

Bekväm rapportering på olika platser

Logistikgruppen Vähälä Companies är ett traditionellt, redan ett tredje generationens företag. I år firar firandet av företagets 80-årsjubileum. Vähälä verkar i Kiitolinja-kedjan och är samarbetspartner med DB Schenker. Gruppens huvudkontor ligger i Uleåborg och handelscentret i Jyväskylä. Terminaler finns i Ylivieska, Rovaniemi och Kemi. Gruppen erbjuder sina kunder Vähälä Förutom traditionella transporttjänster, inklusive mervärdeslogistiktjänster, inklusive lagring, sortering och konsolidering. Eftersom tillförlitlighet och lätthet förväntas från logistiktjänster är funktionaliteten hos informationssystem viktiga. 

Pomolle.fi service Vähälä Företag använder sig av många olika sätt. Kontorsarbetare som arbetar på olika kontor kan bland annat producera för löneavgift, rapporter om anställda timmerapporter. Förutom normal timmars-, kilometer- och kostnadsloggning har anställda fått olika åtkomsträttigheter. Det gör det lättare att delegera uppdrag enligt arbetsbeskrivningar.

Takatalo & Tompuri Brewery

Den prisade ölen medförde behovet av en rutinmässig kalender

Två bönder och tanken på vidare bearbetning av egna råvaror. Vad är det mer naturliga sättet att sätta upp en liten stek – jordbruket kan övas också. Kymmenedalen, Virolahti Ravi fungerar i byn Takatalo Tompuri & Brewery är den enda bryggeri som verkar i Finland, en öl råvaror kommer direkt från våra egna fält och vatten från egna brunnar. Naturligtvis, från fältet till flaskan. Receptionen har varit utmärkt. Så inte konstigt att Takatalo & Tompurs Kylmäsavulager valdes till Finlands bästa lätta öl år 2017. 

Tvåfamiljebolaget har vuxit snabbt och anställda har rekryterat mer. För att hantera rep och uppdrag introducerade Takatalo & Tompuri Brewery Pomolle.fi service. Förutom den lätta växlingen i skiftlistan är det möjligt att lägga till vad som helst öl i vilket skede som helst ska göras när som helst. Detta kommer att garantera ännu bättre kvalitet och smaklöshet för förfädernas förfäder. Även mässor, befraktning och andra Brewer viktiga punkter måste Pomolle.fi schemaläggas tjänsten läggs minne bekvämt. För att inte tala om andra funktioner som underlättar arbetet.

SeikkailuSveitsi

Erfarenheter och snabba inlägg​

Vet du var är den finska Huim-kabeln gitter? Det finns i AdventureSveit, nära Hyvinkää centrum. Dessutom är stor halv mil ränna popping park som lämpar sig för hela familjen nivåer äventyrsbanor. Adventure Knife lovar också oförglömliga upplevelser och fysisk aktivitet i friska luften. Om det är önskvärt är det möjligt att njuta av närliggande naturstigar, guidade eller självstyrda. Äventyr i tröjan lovar glädjen av lycka, äventyr, utmaning för alla åldrar och naturligtvis bra minnen!

Eventyrkniven, som öppnades våren 2016, öppnade omedelbart tjänsten Pomolle.fi. Mobila timmeppgifter gör det enkelt för mer än tio anställda att arbeta varje dag. Timer spelas in samtidigt, och de behöver inte påminnas efter en snabb arbetsdag. Rapporter Verkställande direktör tar systemet ett par gånger i månaden och har lätt tillgång till inkomster och utgifter. Pomolle.fi-tjänsten är berömd av företaget som extremt enkelt och lätt att använda. Medarbetarna kan använda appen för att fokusera på att skapa minnesvärda upplevelser istället för att rotera dem.

Rakennusliike T. Mäkinen

Resurs Release Essential​

Palokka, Jyväskylä, med huvudkontor i Rakennustoimisto T. Mäkinen som regel gör ny- och renovering av byggnader. Ett dussin av företagets anställda är oftast anställda för att göra linjebyggnader. Kundbasen består främst av bostadsföretag och professionella byggare, men det finns också några privata kunder. I detta byggnadskontor garanteras såväl resultatet som kvaliteten på arbetet, eftersom entreprenörskapet går i familjen.

Pomolle.fi-tjänsten i Mäkinen var i bruk sedan början. Pomolle.fi: s hjälp underlättades avsevärt av lagets arbete. Han behöver inte längre vara mellanhand, men löntagaren får rapporter genererade direkt från sina egna ID-skivor. På så sätt får han sina egna resurser gratis och en sak är mindre minnesvärd igen. Tung användning är utöver de grundläggande funktionerna i bygg entreprenörer för enkel operation, som Pomolle.fi servicerapporter kan bildas i en handvändning och skickas direkt till skattemyndigheterna Ilmoitin.fi service. Tillsammans har vi utvecklat en dokumentärbank där du kan lägga in, till exempel, pass och brandkort. De dokument som behövs övergår alltid till medarbetarens telefon.

Siivous Nyberg

Tids besparing med en modernare rapportering

Huvudmålen för Siivous Nyberg Oy är nöjda beställare och användare av lokaler. Företaget som verkat sedan år 1964 i Muurame producerar moderna och hållbara slutstädningar för nybyggen och saneringsobjekt samt underhållsstädning för dagligvaruhandeln. Företaget som är verksamt redan i den andra generationen fäster särskild uppmärksamhet vid kvalitet genom hållbara och moderna metoder.
Siivous Nybergs nutida förhållningssätt utspeglar sig i användandet av Pomolle.fi- tjänsten. Företaget har haft stor nytta av beskrivningen om de olika arbetsobjekten. Det onödiga jobbet som tidigare gjordes i form av pappersarbete sparar nuförtiden såväl administrationens som arbetstagarnas tid. Den information som behövs hittas lätt i realtid. Siivous Nybergs rapportering över arbetsobjekten har underlättats och blivit mer effektiv. ” Pomolle.fi har tagits med glädje i bruk av vår personal. Programmet är användarvänligt, lätt att introducera och använda”.

Siivous Nyberg är även ett gott exempel på företag som utvecklar tillsammans med oss vår tjänst genom att uppge utvecklingsidéer. Företaget har många hundra arbetsobjekt så vi underlättade deras jobb genom att skapa en sk. ” gömundanfunktion” som även övriga användare av Pomolle.fi har nytta av. De arbetsobjekt som inte är i aktivt bruk kan undangömmas och vid behov aktiveras åter vid behov.