Sähköinen tuntikirjaus

Pomolle.fi:llä kirjaat tunnit nopeasti ja helposti kellokorttitoimintoa käyttäen tai raportit manuaalisesti syöttäen. Voit lisätä tiedot ja tehdyt työt mobiiliapplikaatiolla tai nettiselaimella. Halutessasi kirjauksista on mahdollista tallentaa GPS -sijaintitiedot ja näin seurata työntekijöiden liikkeitä. Tuntikirjauksiin voit liittää myös kuvia, muita dokumentteja sekä lisätietoja.

 

Pomolle.fi:llä kirjaat tunnit nopeasti ja helposti. Ohjelmistolla voit itse päättää miten eri työntekijäsi tuntinsa kirjaavat:

  1. Tunnit voidaan antaa kellokorttitoimintoa käyttäen, jolloin työntekijä kirjaa itsensä töihin ja ulos millä tahansa mobiililaitteella. Halutessasi voit laittaa GPS-toiminnon päälle, jolloin näet kartalta missä kukin on ja tekemässä mitä.
  2. Tuntiraportit voidaan lyödä myös manuaalisesti syöttäen. Voit lisätä työkohteesta helposti tiedot ja tehdyt työt mobiiliapplikaatiolla tai nettiselaimella. Halutessasi kirjauksista on mahdollista tallentaa GPS -sijaintitiedot ja näin varmistaa että työt kirjataan siellä missä pitääkin.
  3. Tuntikirjaukset voidaan automatisoida myös työvuorokalenterin tiedoista muodostuvaksi. Jos työntekijäsi tekevät normaalia työaikaa, eikä poikkeamia (kuten kesken päivää sairastuminen) tule, ei työntekijän tarvitse kirjata mitään. Tämä on helpoin tapa työaikatuntien kirjaamiseen.

Kaikkiin kirjaamistapoihin voi liittää myös kuvia, muita dokumentteja sekä lisätietoja työkohteesta esimerkiksi laskutukseen liittyen.