Toiminnot

Pomossa on hyvin laajat toiminnot yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Niiden avulla ylläpidät tietoa mm. työntekijöistä, asiakkaista, projekteista, tuotteista, dokumenteista ja matkalaskuista. Nämä kaikki toiminnot kuuluvat hintaan, me emme rahasta eri toimintojen käyttämisestä erikseen. Pomolle.fi -palvelun toimintoja myös laajennetaan jatkuvasti. Jos sinulla on ajatus, jonka katsot hyödyttävän muitakin yrityksiä, ole meihin yhteydessä.

Sähköinen tuntikirjaus

 Pomolle.fi:llä kirjaat tunnit nopeasti ja helposti. Ohjelmistolla voit itse päättää miten eri työntekijäsi tuntinsa lisäävät:

  1. Tunnit voidaan syöttää kellokorttitoimintoa käyttäen, jolloin työntekijä kirjaa itsensä töihin ja ulos millä tahansa mobiililaitteella. Halutessasi voit laittaa GPS-toiminnon päälle, jolloin näet kartalta missä ja mitä kukin on tekemässä.
  2. Tuntiraportit voidaan lisätä myös manuaalisesti. Voit lisätä tiedot ja tehdyt työt helposti mobiiliapplikaatiolla tai nettiselaimella. Halutessasi kirjauksista on mahdollista tallentaa GPS -sijaintitiedot ja näin varmistaa että työt syötetään siellä missä pitääkin.
  3. Tuntikirjaukset voidaan automatisoida myös työvuorokalenterin tiedoista muodostuvaksi. Jos työntekijäsi tekevät normaalia työaikaa, eikä poikkeamia (kuten kesken päivää sairastuminen) tule, ei työntekijän tarvitse tehdä mitään. Tämä on helpoin tapa työaikatuntien tekemiseen.

Kaikkiin kirjaamistapoihin voi liittää myös kuvia, muita dokumentteja sekä lisätietoja työkohteesta esimerkiksi laskutukseen liittyen.

Mobiili ajopäiväkirja

Kilometrien kirjaaminen ei ole koskaan ollut näin kätevää! Pomolle.fi -palvelun avulla tallennat ajot halutessasi mukavasti on/off -toiminnolla, jolloin osoitetiedot tulevat automaattisesti raporttiin. Digitaalinen ajopäiväkirja helpottaa ja nopeuttaa verottajan vaatimien dokumenttien tekoa ja säilyttämistä. Asiakas- tai projektikohtaiset matkat on näppärä kohdentaa ja laskuttaa asiakkaalta.

Digitaalinen työnohjaus

Helpota työnohjausta Pomolle.fi -palvelun avulla. Työvuorokalenterilla suunnittelet näpsäkästi henkilöstösi työt. Työntekijät näkevät vuoronsa kätevästi mobiiliapplikaatiosta, ja tietävät täten aina missä ja milloin pitäisi olla. Työnjohto voi seurata karttanäkymässä reaaliaikaisesti sijainteja ja työnalla olevia tehtäviä. Kiireelliset tehtävät voit lähettää työntekijöiden mobiililaitteisiin työmääräyksinä. Työmääräyksiin voit liittää dokumentteja, kuten esimerkiksi piirrustuksia tai työohjeita, ja näin työskentely määräpaikassa helpottuu. Voit seurata työmääräysten tilaa hallintapaneelista ja henkilöstö pystyy tekemään niistä suoraan tuntikirjauksia.

Raportointi ja laskutus

Pomolle.fi -ohjelmistossa on laajat ja monipuoliset raportointiominaisuudet. Tulosteet on saatavissa asiakkaan, työkohteen tai henkilön mukaan excel-, pdf-, sekä html – muodoissa.  Voit myös valita raportit kirjausten statuksen mukaan, eli ovatko ne esimerkiksi jos hyväksytty ja laskutettu. Tehdyistä töistä teet kätevästi laskut asiakkaillesi. Heille voit antaa halutessasi linkin reaaliaikaiseen kirjausnäkymään. 

Kirjanpitäjille sekä palkanmaksuun ohjelmistosta on saatavissa erilaisia raportteja. Aineisto on siirrettävissä suoraan esimerkiksi Tikoniin. Lisäksi rakennusyrityksiltä vaadittavat työraportit voi lähettää suoraan verottajan Ilmoitin.fi -palveluun ohjelmiston tuottamana aineistona.