Superpesiskilpailu!

Pomolle.fi mukana Superpesikessä

Superpesiskilpailu: osallistu ja voita 50€ lahjakortti urheiluliikkeeseen! Pomolle.fi -palvelu kannustaa pesäpalloa ja tukee työntekijöiden liikkumista.

Arvomme sekä 21.4 lauantaina että 22.4 sunnuntaina 50€ arvoisen lahjakortin urheiluliikkeeseen. Voittajat voivat valita, haluavatko sen Decathloniin vai Intersporttiin. Voittajien nimet kuulutetaan Superpesiksen avausotteluissa Fuengirolassa.

Voit osallistua arvontaan tykkäämällä Pomolle.fi -palvelusta Facebookissa (www.facebook.com/pomolle) sunnuntaihin 22.4.2018 klo 10 mennessä. Voittajat ilmoitamme myös Facebook -sivuillamme. Onnea kisaan! Facebook ei osallistu tähän arvontaan.

Pomolle.fi palvelun avulla yrityksen räpylässä pysyvät hallitusti tunti-, kilometri-, kulu- ja materiaalikirjaukset. Palvelun avulla koppaat työvuorotkin kätevästi hanskaan. Pomolle.fi -palvelu pysyy kaikennäköisissä ajolähtötilanteissa mukana ja pelikielinä ovat suomi, ruotsi, englanti, espanja, viro, venäjä ja arabia. Kokeile 2kk ilmaiseksi koodilla ”Aurinko”. Lisätietoa sekä tunnusten luonti osoitteessa www.pomolle.fi