Mitä hilloa?

Monissa taloissa leivotaan tänään joulutorttuja. Joulutorttu on suomalaisten oma joululeivonnainen. Saman tyylisiä tehdään toki muuuallakin, mutta vain meillä joulutortuista muotoillaan tähden tai puolikuun mallisia. Ensimmäiset joulutortut leivottiin entisaikaan pappiloissa ja kartanoissa. Nykyään niissä on luumutäyte mutta aiemmin käytettiin myös muita kotitekoisia hilloja, kuten raparperi-, omena-, vadelma- ja karviasihilloa. Lapissa tietysti niissä oli lakkahilloa täytteenä.

Yrityksessänne ei ehkä tarvitse työntekijöitä jaotella sen mukaan, kuka käyttää joulutortuissa lakkahilloa, kuka luumuhilloa. Jos kuitenkin työntekijät pitää ryhmitellä alueiden tai muiden seikkojen mukaan, muista hyödyntää käyttäjäryhmiä.