Ei pelkkää työajanhallintaa

Digitalisaatio on jokaisen yrityksen nykypäivää!

Mikset helpottaisi yrityksesi arkea ja nostaisi tehokkuutta, kun kerta voit?

post

Maailma on muuttunut viidessä vuodessa liikkuvassa työnteossa todella paljon. Iso kiitos siitä omalta osaltaan meidän tiimille sekä tuotetta jatkuvasti aktiivisesti kehittäville asiakkaillemme. Pomolle.fi oli ensimmäisiä puhelimissa käytettäviä työaikakirjausohjelmistoja. Mobiili työaikakirjaus on edelleen oleellinen osa ohejlmistoamme, mutta kehitys on tuonut tullessaan ison määrän muita yritysten arkea helpottavia toimintoja tullessaan, joista viisi vuotta sitten ei kukaan osannut edes ääneen haaveilla. Nyt ohjelma onkin jo työnohjausohjelmisto, jolla tiedetään missä kenenkin tulisi olla ja mitä tehdä. Pomon avulla tuntien lisäksi kuitit, ajopäiväkirjat, koneraportit, käytetyt tarvikkeet, työstä otetut valokuvat sekä kaikki muu oleellinen tieto välittyy automatisoidusti yrityksen johdolle sekä kirjanpitoon.

Vaikka tuote on kehittynyt jo paljon, ei kehitys tunnu hidastuvan – päinvastoin. Digitalisaatio ja toiminnan kehittäminen sähköisin apuvälinein on tunkeutumassa yhä laajemmalle saralle eri toimialoja. Ja me haluamme olla kuulemassa jatkossakin, minne suuntaan me tuotetta veisimme, jotta olisimme sitä mitä lupaamme – yrittäjän paras kaveri.

Vastaa